Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, εντός 14 ημερών από την παραλαβή:

Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

1. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το κατάστημα μας (www.fotodentro.gr) και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.

2. Το προϊόν πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και σε άριστη κατάσταση.

3. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση των προϊόντων με άλλα ίδια, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με άλλα προϊόντα ίδιας αξίας (ή μεγαλύτερης και πληρώνετε τη διαφορά).

Διαδικασία επιστροφής

Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που σας έκανε την παράδοση στη διεύθυνση μας όπως αυτή αναγράφεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

X
Κλείσιμο

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.