Το δώρο
€14.30 Original price was: €14.30.€13.00Η τρέχουσα τιμή είναι: €13.00.
Κάθε μέρα είναι ένα Δώρο.
Να το ανοίγεις. Μην το πετάς.
Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο.
Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς.
TO ΔΩΡΟ εκτυλίσσεται μέσα από μια σειρά καθημερινών ιστοριών, μια σειρά θαυμάτων που συμβαίνουν σε όλους μας. Αυτά που συχνά τα προσπερνάμε.
Διαβάζοντας τη μία ιστορία μετά την άλλη, αργά αλλά σταθερά, θα βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο, θα αναμετρηθείς με τις αποφάσεις που έχεις πάρει, με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι, με τον τρόπο με τον οποίο ζεις. Και δεν θα ξεχάσεις ούτε στιγμή ότι η ζωή η ίδια είναι Δώρο.
Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα
Σχετικά προϊόντα
- Ψυχολογία
Εσύ τι κάνεις με τη ζωή σου;
Krishnamurti Jiddu€14.90Original price was: €14.90.€13.41Η τρέχουσα τιμή είναι: €13.41.ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;
ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ;
ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ;
Ένας από τους σπουδαιότερους Δασκάλους του κόσμου, ο Τζίντου Κρισναμούρτι, μας εμπνέει μέσα από τα λόγια σοφίας του. Κάθε εμπόδιο της ζωής, από τις δυσκολίες στις σχέσεις και στον έρωτα μέχρι το άγχος και τη μοναξιά, αποτελεί μια αφορμή για να ανακαλύψουμε την αλήθεια μέσα μας και να οδηγηθούμε στην πνευματική ισορροπία.
Οι απαντήσεις του μεγάλου φιλοσόφου σε ερωτήματα, όπως “Ποιο είναι το νόημα της ζωής;” και “Πώς να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο;”, θα σας αποκαλύψουν τον ιδανικό τρόπο να αναγεννηθείτε ψυχικά.
Με εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, ο Κρισναμούρτι πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να ακολουθήσουμε κάποιο συγκεκριμένο μονοπάτι, μία ανώτερη εξουσία ή έναν πνευματικό ηγέτη.
Το μόνο που μετρά είναι το πώς εμείς επιλέγουμε να ζήσουμε τη ζωή μας, με υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μας και στους γύρω μας. - Ψυχολογία
Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος
Peck M. ScottΜια νέα ψυχολογια της αγάπης ,των παραδοσιακών αξιών κ της πνευματικής ανάπτυξης€16.60Original price was: €16.60.€15.00Η τρέχουσα τιμή είναι: €15.00.Από τα μεγαλύτερα μπεστ σέλερ του είδους του, “Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος” έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και έχει επηρεάσει βαθιά με τις ιδέες του εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Κανένα άλλο κείμενο δεν άλλαξε τόσο τη διανοητική και πνευματική ζωή μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων όσο αυτό το εκπληκτικό βιβλίο. Σε αυτό ο Δρ Scott Peck, διάσημος ψυχίατρος και συγγραφέας, μας παρουσιάζει τη νέα «ψυχολογία της αγάπης»: έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπουμε τη ζωή, τον εαυτό μας και τους άλλους. Οι εμβριθείς ιδέες, τα ζωντανά παραδείγματα, οι συναρπαστικές ιστορίες και τα τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε σε βάθος τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματά μας, να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να βρούμε εσωτερική γαλήνη και φώτιση. Πορευόμενος μέσα στα δύσβατα μονοπάτια των ανθρώπινων ιδεών και σχέσεων, ο συγγραφέας ανοίγει για εμάς τον δρόμο προς την πνευματική ανάπτυξη, την εσωτερική ισορροπία – και τελικά προς μια ολοκληρωμένη και γεμάτη νόημα ζωή
- Ψυχολογία
Μητέρα μηδέν παιδιών
Λύο ΚαλοβυρνάςΗ μητρότητα ως επιλογή ή επιβολή€17.00Original price was: €17.00.€15.30Η τρέχουσα τιμή είναι: €15.30.ίναι η μητρότητα ανθρώπινο ένστικτο; Υπάρχει το μητρικό φίλτρο; Τι ισχύει πραγματικά με το βιολογικό ρολόι; Οι γυναίκες που δεν έκαναν παιδί μετανιώνουν; Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν παιδί και το μετάνιωσαν; Σε ποιον βαθμό η μητρότητα επιλέγεται ελεύθερα ή επιβάλλεται κοινωνικά; Είναι εγωιστικό που (δεν) θέλω παιδί; Είναι φυσιολογικό που δεν θέλω να γίνω μητέρα; Πώς μπορώ να σιγουρευτώ αν θέλω παιδί ή όχι;
Όταν η μητρότητα θεωρείται υπέρτατη αξία και μοναδική «φυσιολογική» πορεία όλων των γυναικών, οι γυναίκες που σκέφτονται να μη γίνουν μητέρες δέχονται συνεχείς πιέσεις για να συμμορφωθούν στο επικρατές κοινωνικό πρότυπο και να εκπληρώσουν τη «φύση» τους. Οι πιέσεις ξεκινούν από τόσο νωρίς, που πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να ανιχνεύσουν το «πραγματικό» τους θέλω. Το να κάνουμε παιδιά θεωρείται μια μη απόφαση, ένας νόμος της φύσης, με αποτέλεσμα να μπερδεύονται τα όρια ανάμεσα στο θέλω να γίνω μητέρα και στο συναινώ να γίνω μητέρα. Το πώς χρησιμοποιούμε τη μήτρα μας διχοτομεί τις γυναίκες σε επιτυχημένες και αποτυχημένες.
Αυτό το βιβλίο, το οποίο βασίζεται σε έρευνες και στις ψυχοθεραπευτικές ομάδες που οργανώνει ο Λύο Καλοβυρνάς από το 2012, δίνει φωνή στις γυναίκες, με ή χωρίς παιδιά, οι οποίες όχι μόνο δεν ακούγονται, αλλά φιμώνονται και υποτιμώνται ως προβληματικές ή ανύπαρκτες.
